Susanne Friis Bjørner

I 1991 besluttede smykkedesigner Susanne Friis Bjørner at etablere et brand i hendes eget navn efter mange års design rent anonymt. lige fra begyndelsen var virksomheden en succes og Susanne’s datter, Benedicte, hjalp sin mor så meget som muligt, samtidigt med at færdiggøre hendes jura studier. Idag er både Susanne og Benedicte fuldt ud engageret i virksomheden sammen med et utal af talentfulde medarbejdere. Hvert år bliver der kreeret to kollektioner der er baseret på mor og datters delte passion for modesmykker lavet af de fineste materialer.

Samarbejdet på tværs af generationer giver kollektionerne en spændvidde, der gør smykkerne salgbare i provinsen samt i de store byer over hele verden. Inspirationen til samlingerne kommer fra deres utallige rejser til alle dele af kloden og fra selve byen København. Susanne Friis Bjørner’s smykker er til at finde blandt de bedste smykkeforretninger i Skandinavien dåvel som i moderigtige butikker i Europa, USA og Asien.

Som vi nok alle ved er smykker kvindens bedste ven. Kvinder elsker at forkæle og pynte sig selv med pæne elegante smykker. Med smykker fra Susanne Friis Bjørner er man sikret godt håndværk lavet af ægte materialer, som følger modens trends og tendenser. Et smykke fra Susanne Friis Bjørner vil være en oplagt gaveide til hende man holder af. Hos Helene Muff´ er det muligt at lade sig friste af både flotte øreringe, smukke forgyldte fingerringe og halskæder. Susanne Friis Bjørner formår at kombinere et enkelt design med et feminint udtryk. Øreringene fås i enten guld eller sølv, og er eksempelvis pyntet med perler eller sten. Du kan finde alt lige fra klassiske ørestikkere til ørestikkere med forskellige farvede sten. På den måde kan du nemt finde de smykker, der passer bedst til dig, og det er samtidig nemt at finde noget, som vil kunne begå sig til både hverdag og fest. Med Susanne Friis Bjørner smykker er mulighederne mange, så besøg Helene Muff´ og find dit nye smykke fra Susanne Friis Bjørner.

Du er også meget velkommen til at kigge i vores vidunderlige smykkeunivers bestående af  øreringearmbåndehalskæder, manchetknapper, ringe og mange andre fine ting.

Filtrer produkter

Sorter efter
Sorter efter pris
Produktkategorier
Smykke art
Metal type
Sten
Størrelse
Sorter efter
Sorter efter pris
Produktkategorier
Smykke art
Metal type
Sten
Størrelse
Scroll to Top

MAANESTEN 50%

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.