Lund Copenhagen

Lund Copenhagen er ikke et lige kendt mærke for alle, men det er dog garanteret at du kender udtrykket på smykkerne, der har omdrejningspunkt i den smukke blomst, margueritten. Denne originale serie med margueritten i centrum blev designet tilbage i 1940 af blandt andre smykkedesignerne A. Michelsen og Bernhard Hertz med en masse erfaring i branchen. Dog blev begge virksomheder senere opkøbt. Den ene af Georg Jensen og den anden af Flemming Lund, der står bag Lund Copenhagen.

Den dag i dag fører begge virksomheder produktionen af de populære smykker videre og eksperimenterer konstant med nye designs og materialer der skal tage udgangspunkt i de originale produkter.

Lund Copenhagen er et eksklusivt mærke, der har stærke royale rødder. Dronning Magrethe fik en hel serie smykker designet, da hun blev født, og fik kælenavnet Daisy, der på engelsk betyder marguerit. Der er dog sket en udvikling fra det mere traditionelle design med hvid emalje og detaljer i sølv til nu at kunne fås i flere forskellige farver, der medvirker til, at margueritsmykkerne aldrig går af mode og dermed kan betegnes som tidsløse. Disse smykker er stadig den dag i dag eftertragtet blandt både unge og ældre. Udover den velkendte marguerit er det hos Helene Muff´ også muligt at købe det meget elegante kors, med enten margueritdesignet, sølv eller guld alt efter personlig præference.

Smykker fra Lund Copenhagen er en investering, der holder og hos Helene Muff’ vil vi med glæde hjælpe dig med at finde det helt rigtige smykke til dig. Kig dig lidt omkring i vores stilfulde øreringe, armbånd, halskæder, manchetknapper og ringe og find dit nye smykke!

Filtrer produkter

Sorter efter
Sorter efter pris
Produktkategorier
Smykke art
Metal type
Sten
Størrelse
Sorter efter
Sorter efter pris
Produktkategorier
Smykke art
Metal type
Sten
Størrelse
Scroll to Top

MAANESTEN 50%

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.