Kleopatra

Kleopatra smykkerne er en del af det danske smykkehus Scrouples, som er et dansk smykkehus, der blev grundlagt for 35 år siden af Esther og Anders Møller. I dag er det anden generation, Lene Høffner og Claus Møller, som leder virksomheden. Kleopatra smykkerne summer af dansk design og fremragende designerhåndværk, udført i ægte ædelmetaller – guld, hvidguld og brilliantslebne diamanter. I smykke kollektionen hos Helene Muff´ finder du både kleopatra ringe, kleopatra øreringe, kleopatra halskæder og meget andet, som i den grad vil falde i din smag.

Alle smykkerne er udført i 14 karat guld eller hvidguld, og alle diamanter er brillantslebne og af kvaliteten Wesselton SI.
En brillantslebet diamant, er slebet rund og med 58 facetter. Denne slibning giver lyset den smukkeste brydning, og får dit Kleopatra smykke til at funkle. Wesselton betyder at farven er smuk og hvid, og SI er betegnelsen for klarheden i diamanten.

Smykkerne er en ombytningsserie, hvor du inden for to år efter dit køb kan ombytte – ved at du afleverer dit smykke og betaler differencen, fra dit gamle køb til dit nye køb, og får et nyt smykke med opgraderet diamant.

Udover de pragtfulde Kleopatra smykker byder vi også på yndefulde øreringe, armbånd, halskæder, manchetknapper og ringe. Kig dig lidt omkring!

Filtrer produkter

Sorter efter
Sorter efter pris
Produktkategorier
Smykke art
Metal type
Sten
Størrelse
Sorter efter
Sorter efter pris
Produktkategorier
Smykke art
Metal type
Sten
Størrelse
Scroll to Top

MAANESTEN 50%

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.