Ro Copenhagen

Ro Copenhagen er et dansk smykkebrand grundlagt af designer Helle Leiberg Nissen. Inspirationen til fremtidige smykkekollektioner fandt Helle, da hun designede sit allerførste smykke, hvor hun oplevede en salighed og fordybelse, som hun med det samme blev forelsket i. Denne forelskelse fik designeren til at designe flere smykker, og det blev med tiden til Ro Copenhagen, hvis fokus ligger på håndlavede kvalitetssmykker i 18 karat rød- og hvidguld. Ro Copenhagen udtaler selv, at de ikke er en virksomhed, der har de helt store armbevægelser, men derimod har en enorm stor kærlighed til deres erhverv. Smykkerne udstråler en fælles passion for ærligt design, godt håndværk og ægte kvalitet.

Ro Copenhagen ønsker at skabe smykker, hvis design skal være originalt og stilfuldt med plads til det væsentlige. Derudover udtaler virksomheden også at små detaljer godt kan være store. Her refereres der til Ro signatur-diamanten, der findes på alle smykkerne og hvilket også er blevet til et varemærke, som folk genkender dem på.

Du er også meget velkommen til at kigge i vores vidunderlige smykkeunivers bestående af  øreringearmbåndehalskædermanchetknapperringe og mange andre fine ting.

Filtrer produkter

Sorter efter
Sorter efter pris
Produktkategorier
Smykke art
Metal type
Sten
Størrelse
Sorter efter
Sorter efter pris
Produktkategorier
Smykke art
Metal type
Sten
Størrelse
Scroll to Top

MAANESTEN 50%

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.