Helene Muff´ design

Guldsmed med passion for unika design og sirligt håndværk

Besøg din lokale guldsmed i Helsinge

Du finder mig i en yndig lille butik, lige midt i hjertet af Helsinge, Banktorvet og springvandet.

IMG_5974

Guldsmed med passion for unika design og sirligt håndværk

Bag virksomheden Helene Muff’ finder du en selvstændig guldsmed af selvsamme navn, der har været i branchen siden 2014. Jeg har adresse i Helsinge, og jeg brænder for mit fag og mit arbejde. Ikke alene sætter jeg en stor ære i at designe flotte smykker, mens jeg lægger også min sjæl i ethvert smykke og går ikke på kompromis med hverken design eller kvalitet. Derfor er det udelukkende smukt og strømlinet design, der bliver solgt fra min hånd.

Jeg laver smykker, du kan komme forbi butikken og købe i montren, som du måske kender det fra andre guldsmedeforretninger. Men endnu vigtigere er det, at jeg laver unikke og custom made smykker tilpasset dig og dine ønsker. Jeg laver alt fra øreringe til specialdesignede vielsesringe – og fælles for det hele er, at det er unika.

Klik rundt på siden og se sortimentet af helt unikke smykker, jeg har lavet i mit værksted. Alle smykkerne er håndlavede med stor passion for mit fag.

Alle priser på siden er vejledende, da der kan være udsving i priser på guld og ædelsten.

Scroll to Top

MAANESTEN 50%

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.