Design Letters

DESIGN LETTERS® er et ungt dansk designfirma, der blev grundlagt i 2009 af den tidligere journalist Mette Thomsen. Efter en karriere med ord, først som tekstforfatter i reklamebranchen og senere som journalist og nyhedsredaktør ved et interiørblad i Danmark, besluttede Mette at forene sin passion for ord med sin passion for design og etablerede DESIGN LETTERS®.

“I 2009 var der absolut ingen fashionable breve i indretningernes verden. Kun støjende, barnlige bogstaver til vægdekoration. Ikke noget jeg ville have i mit hjem, “siger Mette. Og så besluttede hun sig for at finde DESIGN LETTERS ved at lancere en radikalt anderledes serie af en farvebogstaver, der senere udvides til at omfatte Arne Jacobsens håndtegnede typografi fra 1937.

På den måde blev DESIGN LETTERS® det første designhus til at kombinere bogstaver med indretning på en stilfuld skandinavisk måde. “Jeg elsker bare breve og den personlige og stilfulde opsætning, du kan oprette med dem. DESIGN LETTERS® ‘mission er at invitere folk til at spille med breve og personliggøre deres hjem og deres udseende på en måde, som man aldrig har set før “.

DESIGN LETTERS® ‘bogstaver er baseret på originale designprodukter designet i København og med en typografi tegnet i 1937 af den ikoniske danske arkitekt Arne Jacobsen (1902-1971).

Filtrer produkter

Sorter efter
Sorter efter pris
Produktkategorier
Smykke art
Metal type
Sten
Størrelse
Sorter efter
Sorter efter pris
Produktkategorier
Smykke art
Metal type
Sten
Størrelse
Scroll to Top

MAANESTEN 50%

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.