Joanli Nor

Smykkerne fra Joan Li Nor er begrebet af elegance. Udover at tilføre dit look elegance er smykkerne også med til at skabe et sofistikeret og stilfuldt look. Joan Li Nor er et elegant smykkebrand fra det danske mærke Nordahl Andersen. Smykkebrandets navn er sammensat af de første bogstaver af navnene på de tre piger i virksomheden: Josephine, Anne-Mette og Lisbeth, og Nor er den første del af deres fælles efternavn. Her er det allerede værd at bemærke, at der foreligger stærke traditioner i dette brand.

Den primære inspirationskilde til netop denne kollektion er iskrystaller. Du kan i vores kollektion se ringe prydet med zirkoner sten, som i den grad fremstår som en iskrystal. Smykkerne kommer i sølv eller sort sølv for at bibeholde det kolde og funklende udtryk, som er kendetegnet ved netop iskrystaller. Smykkerne er alle udsmykket med sorte eller hvide zirkoner og er særligt iøjenfaldende. Kombinationen af sølv og zirkoner giver et simpelt og råt udtryk, der med fordel kan anvendes til hverdag og fest.

Ydermere kan du se vores halskæder med flotte og yderst elegante vedhæng, som vil supplere dit outfit til perfektion på den elegante og underspillede måde. Øreringene kommer i flere forskellige former – klassiske runde, hippe firkantede og andre fine former.

Helene Muff’  er stedet, du skal finde dit nye fine Joan Li Nor smykke. Kig dig lidt omkring i vores stilfulde øreringearmbåndehalskæder, manchetknapper og ringe og find dit nye smykke!

Filtrer produkter

Sorter efter
Sorter efter pris
Produktkategorier
Smykke art
Metal type
Sten
Størrelse
Sorter efter
Sorter efter pris
Produktkategorier
Smykke art
Metal type
Sten
Størrelse
Scroll to Top

MAANESTEN 50%

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.