Secrid

Siden 1990 har René van Geer og Marianne van Sasse van Ijsselt været aktive på området design.Dette har gjort, at disse to designere har ekstremt meget viden indenfor området, og besluttede i 2009 at lave den allerførste kortbeskytter. Det hele begyndte dog i 1997 hvor Secrid fik øjnene op for konsumenternes utilfredshed med det voksende antal af plastikkort, som deres punge bestemt ikke var velegnede til. Dette inspirerede designerne til at udvikle den allerførste kortholder kaldet the Bodyguard. Løbende er dette blevet til mange flere kollektioner og designs der har resulteret i en Red Dot Design Award i 2010. Samme år startede Secrid med at markedsføre deres egen linie af læderpunge. I 2012 vandt Secrid så ”Aluminium Award” med deres Miniwallet. Secrid er utrolig stolte af de awards de har vundet, og deres Secrid produkter er blevet udbredt til at blive solgt i 38 lande. Deres drøm er blevet til virkelighed, og de vil fortsat blive ved med at udvikle nye designs.

Secrid pungene er små udenpå, men overraskende store indvendig. Hver Secrid pung indeholder den ultra-tynde aluminium Cardprotector. Med denne pung får du et produkt i meget høj kvalitet, der sikrer dig stil, men i den grad også sikkerhed for dine kort og eventuelt mønter. Secrid pungene er udstyret med et utal af farver, hvilket giver pungen et meget personligt udtryk og gør at du med garanti skiller dig ud fra mængden. Du får ikke en kortholder eller pung der er mere slidstærke og generelt bedre end Secrid. En af kvaliteterne i Secrid’s kortholdere er, at den beskytter kortene perfekt og er lette at skyde ud med et enkelt klik, så du hurtigt kan få fingrene i det kort, du skal bruge. Derudover har kortholderen RFID-beskyttelse – det vil sige, at dine kort er beskyttet fra at blive skannet uønskede steder, da radiobølgerne stoppes af det laserskårne etui i aluminium. Er du mere interesseret i Secrid’s miniwallet, kan den med fordel anbefales til dig, der har mange kort og har svært ved at holde styr på dem. Secrid’s miniwallet organiserer dine kort og har en flip-op-lomme, hvor du hurtigt kan få fat i dine fem mest brugte kort. Derudover kan du også putte sedler og papirer i den. Den er lidt større end kortholderen, og hvilken én du har brug for, afhænger af netop dine behov. Secrid har virkelig tænkt på det hele, og deres miniwallet er selvfølgelig også med RFID-beskyttelse, så dine oplysninger ikke havner hos de forkerte.

Helene Muff` er stedet, hvor du skal finde din nye kortholder eller pung fra Secrid! Du er også meget velkommen til at kigge i vores vidunderlige smykkeunivers bestående af  øreringearmbåndehalskædermanchetknapperringe og mange andre fine ting.

Filtrer produkter

Sorter efter
Sorter efter pris
Produktkategorier
Smykke art
Metal type
Sten
Størrelse
Sorter efter
Sorter efter pris
Produktkategorier
Smykke art
Metal type
Sten
Størrelse
Scroll til toppen

BRUG KODEN 20PROCENT FOR AT FÅ 20% RABAT PÅ DIN ORDRE

(GÆLDER IKKE FOR HELENE MUFF DESIGN)

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.