Nordahl Andersen Dåb

Nordahl Andersen er grundlagt i 1984 af N. O Andersen, I 2007 blev virksomheden derefter købt af næste generation. Udover at have dåbsgaver i alle afskygninger, kan Nordahl Andersen Dåb også prale med at have modtaget prisen som ”Årets Innovator” i guldsmedebranchen i 2015. Virksomheden fortæller, at dette er et resultat af en god dialog med kunderne, en utrættelig ihærdighed, talent for innovation og en hurtig omsætning fra idé til praksis.

Hos Helene Muff´ er der dåbsgaver at finde til både drenge og piger. Her kan der være tale om den klassiske flagstang i sølv, eller muligvis et dåbsrør til opbevaring af dåbsattesten. Fælles for alle Nordahl Andersen´s vidunderlige produkter er det enkelte og yderst stilrene design.

Nordahl Andersen har med årene oplevet en utrolig vækst og har nu en hel række af stærke brands; Herunder eksisterer de klassiske storsælgende dåbsgaver og Nordahl Jewellery, som Helene Muff´ selvfølgelig også forhandler. Derudover har Nordahl Andersen Sonofnoa, Joanlinor, Nordahl Jewellery. For ikke at nævne det unikke julepynt lavet med udgangspunkt i HC Andersens originale papirklip. Herudover kan der også købes fine sparebøsser og fine æsker til de første tænder eller hår.

Udover at forhandle Nordahl Andersen, forhandler Helene Muff´ også Nordahl Jewellery, som er et af de absolut mest populære danske smykkebrands. Sidst men ikke mindst forhandler vi også det nyeste brand, Joanli Nor, som består af trendy funklende smykker for enhver. Tag et kig forbi Helene Muff´ og find den perfekte dåbsgave eller smykke til den lille ny!

Ydermere forhandler Helene Muff´ også lækre øreringe, armbånde, halskæder, manchetknapper, ringe og mange andre fine ting.

Filtrer produkter

Sorter efter
Sorter efter pris
Produktkategorier
Smykke art
Metal type
Sten
Størrelse
Sorter efter
Sorter efter pris
Produktkategorier
Smykke art
Metal type
Sten
Størrelse
Scroll til toppen

BRUG KODEN 20PROCENT FOR AT FÅ 20% RABAT PÅ DIN ORDRE

(GÆLDER IKKE FOR HELENE MUFF DESIGN)

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.