Mads Z

Bag smykkebrandet Mads Z er en smykkedesigner af samme navn, som har produceret og designet smykker i snart 30 år. Smykkerne er kendetegnet ved deres tidløse designs, som man aldrig bliver træt af. Derfor kan smykkerne nemt gå i arv generation efter generation og stadig være stilfulde og elegante. Mads Z er kendt som en af grundlæggerne bag brandet Kranz & Zeigler, hvor han har gjort sig bemærket med sit øje for unikke detaljer og elegante designs. Med sit eget brand, Mads Z, har han siden 2015 ført sin store erfaring videre i smykkeuniverset.

I kollektionerne finder man højkvalitetsmaterialer og funklende ædelsten, som enhver kvinde ville elske at eje. Smykkerne er på en og samme tid både minimalistiske og eksklusive, og det er op til den enkelte, om man udelukkende vil bære smykkerne til festlige lejligheder eller som fast del af hverdagssmykkerne. Style de fine smykker med dit yndlingstøj og mærk fornemmelsen.

Dyk ned i vores sortiment, ringe, ørering, armbånd af goldlabel-smykker fra Mads Z og lad dig blive inspireret af en verden af guld.

Filtrer produkter

Sorter efter
Sorter efter pris
Produktkategorier
Smykke art
Metal type
Sten
Størrelse
Sorter efter
Sorter efter pris
Produktkategorier
Smykke art
Metal type
Sten
Størrelse
Scroll til toppen

BRUG KODEN 20PROCENT FOR AT FÅ 20% RABAT PÅ DIN ORDRE

(GÆLDER IKKE FOR HELENE MUFF DESIGN)

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.