Black Sun

Mads Z er manden bag denne fremragende kollektion og har 25 års erfaring som smykkedesigner. Han er blandt andet kendt for sine tidsløse og meget alsidige designs og har altid den høje kvalitet i fokus. Ydermere er Mads Z også kendt som den ene grundlægger af Kranz & Ziegler, men har nu valgt at skinne igennem med sin eget brand og stil.

Black Sun by Mads Z er uden lige en kollektion af luksus-bohême armbånd samt tilhørende charms, hvor der er gjort brug af de fineste materialer i form af guld, sølv, halvædelstene og ædle træsorter. Inspirationen er hentet fra den amerikanske vestkyst hvor surfere får frie vinger på de magtfulde bølger. Derfor er Black Sun’s tilhørende værdier også følelsen af frihed, en livsstil med frie valg og en uhøjtidelig mentalitet. Black Sun er i den grad unik grundet de anderledes valg af farver, der fanger opmærksomheden fra alle og enhver, de ægte materialer, men også på grund af friheden til selv at vælge hvordan ens armbånd skal se ud. Du kan sætte dit helt personlige præg på dit vidunderlige smykke fra Black Sun by Mads Z.

Black Sun er et unisex armbånd, som afhængig af materialevalget appellerer til både mænd og kvinder. Gå selv på opdagelse i vores udvalg af Black Sun by Mads Z og lad dig inspirere til lige præcis dét charms, du ønsker dig!

Udover disse lækre smykker forhandler vi også andre øreringe, armbånd, halskæder, manchetknapper, ringe og meget mere i topkvalitet! Kig forbi!

Filtrer produkter

Sorter efter
Sorter efter pris
Produktkategorier
Smykke art
Metal type
Sten
Størrelse
Sorter efter
Sorter efter pris
Produktkategorier
Smykke art
Metal type
Sten
Størrelse
Scroll til toppen

BRUG KODEN 20PROCENT FOR AT FÅ 20% RABAT PÅ DIN ORDRE

(GÆLDER IKKE FOR HELENE MUFF DESIGN)

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.